Think Pink

Dol op roze producten?

Wanneer jij ook zo'n liefhebber bent van roze producten, dan hebben wij goed nieuws voor jou! Deze blogpost staat namelijk bommetje vol roze producten. Zachtroze, fluorescerend roze, lichtroze, felroze, oudroze... you name it!

Waarom roze zo'n goed idee is...

"Roze is de kleur van zorgzaamheid of medeleven. Het wordt vaak in verband gebracht met vrouwelijkheid. De intensiteit van de kleur roze bepaalt grotendeels het gevoel dat er wordt opgeroepen."

(Bron: Linku)

Dit gaat over de kleurenpsychologie van de kleur roze. Natuurlijk bestaan er ontzettend veel tinten roze en zal de een heel happy worden van fuchsia, terwijl de ander smelt bij de aanblik van pastelroze. Waar we het wel over eens kunnen zijn, is dat roze aantrekt! En niet alleen vrouwen.

Roze artikelen bestellen

No need voor discussie; roze is voor iedereen. En daarom hebben wij hier een opsomming gemaakt van de fijnste roze artikelen die we tegenkwamen bij de Small Businesses die je op ons platform vindt.

Welk product is jouw favoriet? Laat het vooral weten in een reactie onder deze post. Natuurlijk ook als je zelf nog toffe roze tips hebt!Deze blogpost is geschreven door Support Small Businesses. Wil jij ook een blog schrijven? Contact ons vooral!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.