Hij komt, hij komt!

Support Small Businesses tijdens Sinterklaas

Ben jij al klaar voor Sinterklaas?

Ben jij al klaar voor Sinterklaas? Of in ieder geval al begonnen aan de voorbereidingen? Want voor je het weet is het weer zover... de intocht van de goedheiligman!

Wat een fantastisch idee, deze schoenzetmat van Hip van Jo. Helemaal ideaal bij het gebrek aan een schoorsteen in huis natuurlijk. Deze mat kan overal in huis staan, zo weet piet het schoentje zeker te vinden!

Niet stressen tijdens de Sinterklaasperiode

Want hoewel de november- en decembermaand erom bekend staan dat menig ouder in de stress schiet en menig kind door alle prikkels niet meer weet waar hij of zij het zoeken moet, kan dat ook anders!

Een goede voorbereiding is immers het halve werk en geeft flink wat rust tijdens deze feestelijke (maar o zo drukke) periode.

Sinterklaasproducten en versiering

Wij hebben namelijk vast twee blogs voor je geschreven. De blog die je nu leest met alle tips voorafgaand aan het Sint spektakel... Denk daarbij aan versieringen, aan aftelkalenders en meer Sintgerelateerde artikelen. En we hebben een blog klaarstaan bommetje vol Sintcadeautje Tips!


Aftellen maar! Met deze printable aftelkalender voor Sinterklaas weet jouw kleintje precies hoeveel nachtjes het nog slapen is! Je vindt deze kalender bij Daiz.


Fijn vast in de sfeer komen met Sinterklaas Thee van Love from Nature of dit Aftelhuisje van Dieuw!


Meteen klaar met deze combideal van Hip van Jo. Een pietenmuts en een pepernotenzakje met naam!

Liever een iets minder felgekleurd exemplaar? Dit prachtige handmade pietenmutsje van Dieuw is perfect!


Get Sinterklaas Ready!

Begin vandaag nog! Klik op de afbeelding om meteen jouw favoriete Sint items te shoppen. Of ga naar onze special Sint & Kerst pagina. Tof als je jouw aankopen ook deelt op de socials! (#supportsmallbusinessnl)

Welk product is jouw favoriet? Laat het weten in een reactie onder deze post. Natuurlijk ook als je zelf nog toffe Sint tips hebt!


Deze blogpost is geschreven door Support Small Businesses. Wil jij ook een blog schrijven? Contact ons vooral!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.