Get to Know Cindy | Love From Nature

Interview met een Small Business Owner!

"Sinds 4 juli 2022 ben ik officieel ingeschreven bij de KVK. Leuk weetje; ik koos deze dag omdat ik Amerika liefhebber ben en zij daar Índependence day' vieren. Dit vond ik toepasselijk bij het beginnen voor mijzelf. "

Een nieuw, terugkerend item op ons platform... Een (soort van) interview met een Small Business eigenaar of eigenaresse. Want de reden dat jij ervan houdt om te shoppen/bestellen bij kleine(re) businesses is natuurlijk om de persoon achter deze business!

Iemand die keihard voor zijn of haar bedrijf gaat, die weken van vele uren maakt, die jou persoonlijk te woord staat en die nog steeds enorm happy wordt van elke nieuwe klant!

Beniewd naar de persoon achter Love From Nature Webshop?

Lees dan vooral verder! Want de eigenaresse van deze bommetje volle (duurzame) online conceptstore heeft onze vragen volledig open en eerlijk beantwoord... Let's go!


Wie ben je en welke Business run je?

Hi, ik ben Cindy Baerveldt en trotse eigenaar van cadeauwinkel Love From Nature sinds 2022. Love From Nature is een online conceptstore waarbij ik originele cadeaus verkoop voor elke gelegenheid en met de tofste merken onder 1 dak. Denk hierbij aan Blossombs, My Flame, Zoedt, Happy Soaps, Naïf, Chi Natural Life, en nog vele meer. 

Hoe kom je aan de naam 'Love From Nature'?

"Liefde uit de natuur" is de letterlijke vertaling. Toen ik een webwinkel wilde beginnen was het voor mij belangrijk dat het hoe dan ook iets zou zijn wat volledig bij mij past. Ik ben een natuurliefhebber, vind de kracht van de natuur echt wonderbaarlijk mooi en probeer zo duurzaam mogelijk te leven. Het duurde echter even voordat ik tot de naam kwam want jeetje wat was dat een uitdaging!

Tot ik op een dag op de woorden 'Love From Nature' kwam, zomaar uit het niets. Een webwinkel met cadeaus die de natuur ons geeft. Dat was het! En terwijl ik dit besloten had las ik diezelfde avond een tijdschrift over kruiden en de geneeskracht hiervan. Ik draaide het tijdschrift om toen ik het uit had en op de achterkant stond de tekst 'From Nature with love'. Dat was het moment waarop ik het wist; Ik moet ervoor gaan en dit is de naam!

Hoe lang onderneem je al?

Sinds 4 juli 2022 ben ik officieel ingeschreven bij de KVK. Leuk weetje; ik koos deze dag omdat ik Amerika liefhebber ben en zij daar Índependence day' vieren. Dit vond ik toepasselijk bij het beginnen voor mijzelf. 

Is deze business je enige ‘job’?

Ik ben naast de webwinkel ook HR Manager, 3 dagen per week. Hier mag ik werknemers verwennen met de leukste cadeaus:)

Wat is de grootste ‘fout’ die jij als ondernemer hebt gemaakt?

Oef...elke dag mag ik nog leren!

Ik begon de webwinkel te gespecificeerd. Met enkel en alleen duurzame cadeaus beperkte ik mijzelf in de leuke cadeau-opties en daarnaast zijn veel duurzame cadeaus nog steeds prijzig. Ik wil dat de cadeaus betaalbaar zijn en besloot mijn webwinkel uit te breiden met andere cadeaus. 

Meest verkochte product van Love From Nature
(klik erop voor meer info)

Wat is jouw favoriete product/dienst uit jouw assortiment?

Ik ben een echte Kerstliefhebber en met de Winterse Thee waan je je meteen in deze sferen door de geuren van kaneel, vanille en appel. Op de website vind je nog meer heerlijke theetjes van dit merk en ze zijn echt mijn hardlopers in de webshop. 

Uit haar eigen assortiment is dit Cindy's favoriet!

En wat is de ‘slimste’ keuze die jij als ondernemer hebt gemaakt?

Dat is de switch van enkel en alleen duurzame en natuurlijke producten naar een breder assortiment cadeaus. Zo is er veel meer keuze en de webwinkel loopt ook veel beter sindsdien!

Wie/wat is een voorbeeld ondernemer voor je?

Voor mij is dat Miekinvorm. Deze dame is niet alleen creatief, maar durft ook keuzes te maken.

Als budget geen issue was, waarin zou je dan METEEN investeren?

Dan investeer ik in het verbouwen van onze woning, van waaruit ik de webwinkel run, en zorg ik voor een uitbouw zodat ik een grotere kantoorruimte heb met allemaal schappen waar de cadeaus op staan. En als budget dan toch geen issue is dan koop ik meteen nog meer toffe cadeaus in zodat het assortiment sneller uitbreid. 

Daarnaast gaat dan iemand mijn website en social media kanalen overnemen zodat deze nog beter vindbaar worden.  

Wat is iets dat bijna níemand weet over jou als ondernemer? 

Als ik een bestelling ontvang dan komt er bij mij een zwart bolletje op mijn scherm. Dit bolletje makes my day! 

Ik heb nog niet dagelijkse bestellingen maar ben al wel heel trots op mijn bereik en gemaakte stappen want ik heb zelf alles vanaf het begin opgebouwd en beheer het nog helemaal alleen, dit alles zonder enige ervaring online. 

Je werkt als ondernemer heel hard (trust me, er gaan heel wat uren in zitten), maar het komt in de online wereld niet altijd tot zijn recht. Je bokst als starter op tegen grote jongens in de markt die ook veel geld betalen aan social media, advertenties, etc. en dat maakt het lastig. 

De consument moet alleen niet vergeten dat jij dit uiteindelijk zelf betaalt dus koop zoveel mogelijk bij de nog niet zo zichtbare ondernemer. 😉

Wat zou je graag nog toevoegen aan je assortiment?

Ik wil heel graag 100%leuk toevoegen, het theeplankje, Flessenwerk en borrelpakketten

Staat er iets tofs op de planning voor de nabije toekomst?

Ik ga op een leuke kerstmarkt staan op 17 december in Tilburg. Dit is bij De Zeven Geitjes. 

Minst verkochte product van Love From Nature
(klik erop voor meer info)

Wat wil je zelf nog delen?

Wist je dat je gratis een High Tea kunt boeken bij Love From Nature?  Wat is er nou leuker dan thee drinken met jouw vriendinnen, de leukste collega's of familieleden en shoppen tegelijkertijd?  Als host zorg jij dat je minimaal 6 personen verzamelt bij jou thuis en dat er lekkere hapjes zijn. Ik neem bijzondere theetjes mee en zet een pop-up marktkraam op met de seizoensproducten of producten die jullie graag live willen bewonderen. Jouw voordeel is dat je naast een gezellige avond ook nog eens geniet van 10% korting gedurende deze party en een leuk cadeau krijgt! 


Dit was 'm! Het interview met Cindy van Love From Nature. Heel erg leuk als jij een reactie achterlaat, we zijn namelijk altijd benieuwd wat jij van onze artikelen vindt... 

Deze blogpost is geschreven door Support Small Businesses. Wil jij ook een blog schrijven? Contact ons vooral!

Reactie plaatsen

Reacties

Ramona
3 maanden geleden

Ik heb al vaker gewinkeld bij deze webshop!
De bestelling wordt super snel verzonden en onwijs leuk verpakt. Aanrader!

Lotte
3 maanden geleden

Heel erg leuk om te lezen over de persoon áchter de business! Super dat je hier zo eerlijk over vertelt Cindy... ben nu al benieuwd naar het volgende interview van andere ondernemerd.