Meld jouw Business aan

Meld jij jouw business aan in 2024, dan is jouw vermelding helemaal GRATIS! Voor aanmeldingen die daarna binnen komen gelden onze reguliere tarieven.


Ben jij klein(er) en wil je groeien?

Dan klinkt het krijgen van meer klanten jou vast als muziek in de oren, toch? En wij denken dat er een hele groep mensen is die jou met liefde zouden willen helpen met die groei! Allemaal supporters van local en/of small businesses. Mensen zoals jij en ik, die een ander gunnen dat ze doen wat ze leuk vinden en daar nog voor willen betalen ook.

Dát is de doelgroep die wij met dit platform willen bereiken. Een verzamelplek (blijft een niet zo hip woord) voor allemaal toffe, interessante, bijzondere en relevante diensten en producten. 

We beloven niks, we proberen wel!

Precies dit. Wij beloven je geen gouden bergen, geen karren vol bezoekers, geen duizenden bestellingen en zelfs geen grandioze toeloop naar je website... Saai hè? Maar wel heel eerlijk! We zijn namelijk pas nét begonnen, dus we moeten zélf eerst nog gevonden worden. Wat we wél doen is proberen. En hóe?! Wij proberen zelf groter te worden, meer bereik te vergaren met als gevolg daarvan hopelijk snel ook groei voor jou! Daarnaast zorgen we sowieso voor links naar jouw site(s) en lekkere content op de socials.


Meld je nu aan

En krijg een hele pagina voor jezelf! Eentje waarop jij jezelf een soort van pitcht. Een kek stukje tekst over je business met daarbij natuurlijk goede foto's die jou weergeven zoals je bent (of wilt zijn). Hoe je dat vorm geeft is aan jou!

What's the catch?

Helemaal niks. Jij helpt ons, wij helpen jou. Wij hebben ondernemers nodig om dit platform te vullen, jij kan een extra plek waar je vermeld wordt, vast prima gebruiken.


YES! Ik meld me aan....

Meld jij jouw business aan in 2024, dan is jouw vermelding helemaal GRATIS! Voor aanmeldingen die daarna binnen komen gelden onze reguliere tarieven.