F.A.Q.


Hoe kan ik vermeld worden op jullie site?

Tof dat je interesse hebt! Aanmelden gaat heel eenvoudig via onze aanmeldpagina. Wij nemen elke aanmelding in behandeling en kijken of jouw business fijn op ons platform past. Je hoort dus binnen een aantal dagen van ons nadat je je hebt aangemeld.

Hoeveel kost een vermelding op jullie site?

Dat is volledig afhankelijk van welk pakket je kiest!

Op onze tarievenpagina vind je alle prijzen. Regelmatig lopen er trouwens kortingsacties waarmee je een pakket voor een veel lager tarief kunt aanschaffen.

Wil je die acties niet missen? Volg ons dan op de socials, of meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ik heb een actie, hoe kan ik deze aanmelden?

Dat gaat het meest eenvoudig via de mai. Nu we nog een overzichtelijk aantal members hebben, gaat persoonlijk en rechtstreeks contact namelijk prima!

Heb jij dus een actie, een verzoekje, of iets van die strekking?

Stuur een mail!

Ik wil geen member meer zijn, hoe zeg ik op?

Ben jij member van het eerste uur? Dan zit er inderdaad geen einde aan jouw loopperiode. Als jij niet meer vermeld wilt worden, stuur ons dan een mailtje en wij verwijderen jouw pagina. Vanaf dat moment promoten wij ook niks nieuws meer voor jouw Business.

Ben jij later member geworden en ben jij dus een abonnementsperiode met ons aangegaan? Dan heb jij recht op vermelding en promotie gedurende deze hele looptijd. Natuurlijk kan je eerder laten weten dat je geen gebruik meer wilt maken van onze diensten, echter krijg je dan geen geld terug. Het is dus het meest gunstig om gewoon je volledige periode optimaal te benutten wat betreft promotie!

Loopt jouw abonnementsperiode ten einde? Dan hoef je niks te doen. Jouw abonnement stopt automatisch. Wil je jouw vermelding behouden, dat kan ook, tegen die tijd ontvang je vanzelf een berichtje van ons met alle opties!

Ik wil mijn pagina aanpassen, hoe doe ik dat?

Dat is super eenvoudig! Stuur ons een mailtje en wij passen jouw pagina (vaak binnen 2 dagen al) aan!

Kan iedereen zich aanmelden?

Ja en Nee. Natuurlijk kan iedereen zich aanmelden, maar hoe meer aanmeldingen we krijgen, hoe selectiever we zijn!

Zo bieden we geen platform voor bepaalde diensten/ideeën die niet in onze lijn van normen en waarden liggen. Even heel netjes gezegd ;)

Ook nemen we geen facebookpagina's als shop aan. We willen wel dat je een echte url hebt om naar door te verwijzen.

Aanmelden kan dus altijd, maar niet elke business wordt toegelaten als member op onze site.

Wat levert een vermelding mij op?

Nu nog niet zoveel, maar altijd meer dan wanneer je níet vermeld bent.

Ons platform is nog gloedjenieuw en moet daarom nog volop gevonden en ontdekt worden, zowel door Google, als door bezoekers en geinteresseerden...

Zodra we meer bekendheid en bereik hebben (waar we met onze marketing kennis volledig op inzetten), kan je op onze Cijfers & Statistieken Pagina zien wat een vermelding jou op kan leveren. 

Natuurlijk blijft alles koffiedik kijken, want de ene shop is de andere niet, maar dan heb je wel een realistisch beeld van onze bezoekersaantallen en onze vertoningen op de socials en Google.

Werken jullie met abonnementen?

Yes!

En wel van 3, 6 en 12 maanden. Je krijgt jouw gekozen pakket dan ook vooraf gefactureerd voor de gehele periode. Zo heb je er gedurende de looptijd geen omkijken meer naar.

Is jouw abonnement bijna afgelopen, dan krijg je van ons een passend aanbod. Ga je daar op in, dan start een nieuwe abonnementsperiode, sla je dat aanbod af of doe je niks?

Dan eindigt op dat moment jouw abonnement en dus ook volledige vermelding op onze website en socials. We verlengen dus NIET stilzwijgend.