Webshop boordevol Jewelry & Accessoires

Klik meteen door:


Bij CreEZions kun je terecht voor unieke handgemaakte sieraden en accessoires. En niet alleen dat hoor, het assortiment breidt zich steeds verder uit! Van sieraden, leuke cadeautjes en andere mooimakers tot de heerlijkste zeepbars en andere huidproducten!

Over deze webshop

Dat ben ik, Eveline Zwalua. Zoals je al kunt lezen, zijn mijn initialen verwerkt in mijn bedrijfsnaam. Sinds 1 juli 2022 is CreEZions een feit geworden. Het heeft een tijdje geduurd voordat deze stap genomen werd, maar zeker de moeite waard geweest. Ik ben met veel plezier bezig om unieke items te creëren en met vol trots wil ik deze laten zien aan jou!

Oorsprong van CreEZions

CreEZions is ontstaan uit een hobbymatige liefde voor het maken van sieraden. Deze liefde is nog verder uitgegroeid door de ontdekking van natuursteen kralen en materialen. Het is vooral erg mooi en gaaf dat er zoveel mooie stenen en materialen “verborgen” liggen op deze wereld! Dit stukje liefde voor deze materialen wilt CreEZions graag delen met jou, op een betaalbare manier! Omdat alles handgemaakt is, is geen enkel exemplaar precies hetzelfde, dat is het mooie aan handwerk.

Waarom shoppen bij CreEZions?

Bij CreEZions is het belangrijk dat de klanten tevreden zijn, daar hoort ook bij dat items goed passen en netjes zijn. ​Mocht er dus een probleem zijn met een item, geef het gerust door en we zoeken samen naar de geschikte oplossing! Zodat jouw unieke mooimaker ook mooi blijft.

Zie ik je snel in de webshop?

Liefs, Eveline

Bekijk ook eens de blogs waarin deze business vermeld wordt.

  • Nog geen blogs.

Hoe rank jij CreEZions?

De shops & sites met de hoogste rankings in een maand, mogen gebruik maken van onze extra promotiemiddelen!

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.