Heb jij een geschreven of gesproken tekst nodig?

Klik meteen door:


Mijn naam is Lizette van den Bos en onder de naam “Een Hartig Woordje” ben ik jouw persoon voor geschreven én/of ingesproken teksten. Ik schrijf zelf gedichten over uiteenlopende onderwerpen, maar ook schrijf ik voor jou (particulier of ondernemer) wanneer jij de juiste woorden zoekt voor jouw boodschap of gelegenheid.

Een Hartig Woordje. Voor al jouw teksten.

Fijn persoonlijk en toch professioneel!

Stel je wilt een speech houden, op een jubileum of een afscheid, spreken op een uitvaart of een beurs.

Ik kan je helpen door een goede tekst voor je te schrijven. Of door jouw tekst na te kijken, met je meekijken en meedenken wanneer jij het toch voornamelijk zelf wilt doen.

Je kan ook bij mij terecht voor teksten voor je website, nieuwsbrief, e-mails, magazines, je blog, of je moeders verjaardagskaart. Ik heb er wel woorden voor, en jij hebt meer tijd om te doen waar jij goed in bent 😊

Daarnaast ben ik ook voice-over/stemacteur en kan ik dus ook diverse teksten voor jou inspreken (en editen). Reclame materiaal, een gesproken boodschap in een video op je site, reels, je voice-mail, je speech om hem beter te kunnen oefenen.

Ik neem het thuis op en jij kan het gebruiken voor wat wij samen afspreken. Leuk toch?!

Shop jouw favoriete teksten in mijn webshop

Binnenkort zal ik ook wat leuke producten aan mijn aanbod toevoegen. De eerste reacties op de proefversie zijn erg enthousiast dus ik kan niet wachten tot ik dit uitgewerkt heb en kan delen!

Wil je meer van mij weten, of zie je een samenwerking met mij misschien wel zitten, mail mij dan op info@eenhartigwoordje.com of vind mij op mijn socials! Ik kijk ernaar uit om een (hartig) woordje met je te wisselen! Hartelijke groetjes, Lizette (Een Hartig Woordje)

Bekijk ook eens de blogs waarin deze business vermeld wordt.

  • Nog geen blogs.

Hoe rank jij Een Hartig Woordje?

De shops & sites met de hoogste rankings in een maand, mogen gebruik maken van onze extra promotiemiddelen!

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.