Van 'clutter' naar accessoires!

Klik meteen door:


Kluttery is een Nederlands, female-founded merk met unieke, duurzame sieraden en accessoires. Van wat je zou kunnen zien als rommel (of in het Engels: clutter), maken wij "nieuwe" items. Alles is handgemaakt met de bedoeling om een glimlach op jouw gezicht te toveren! Ons kenmerk is dan ook een kleine gele smiley, die als bedeltje aan ieder item hangt.

Kluttery, voor duurzame sieraden en accessoires

Het ontstaan van Kluttery

Ik, Evi, heb kluttery opgericht nadat ik twee van mijn eigen zonnebrilkoorden kapot maakte, met dank aan onze lieve pup Fido. In plaats van om hetzelfde item weer te kopen, besloot ik dat ik het ook wel kon repareren. En als ik dan toch een nieuw zonnebrilkoord in elkaar ging zetten, dan kon ik het precies maken zoals ik wilde. Zo werd het idee van kluttery geboren!

Duurzame sieraden

Alleen was er al zoveel moois te vinden... Ik besloot geen grote hoeveelheden nieuwe kralen aanschaffen, want duurzaamheid vind ik belangrijk. In plaats daarvan gebruik ik vintage en pre-loved sieraden als basis voor mijn items. Het resultaat? Een uitdaging voor mij om steeds nieuwe sieraden te vinden en daar iets nieuws van te maken, maar bovenal een webshop vol unieke items.

Bekijk ook eens de blogs waarin deze business vermeld wordt.


Hoe rank jij Kluttery?

De shops & sites met de hoogste rankings in een maand, mogen gebruik maken van onze extra promotiemiddelen!

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.