Leren Tassen en nog heel veel meer!

Klik meteen door:


Ben je op zoek naar die ene fantastische leren tas dan ben je hier op het juiste adres. Ik vind het heel erg leuk om een tas op maat te maken zodat de tas precies bij jou past. In een gesprek stemmen we samen jou wensen af en komen we samen tot een ontwerp. Iets voor jou? Maak dan een afspraak via de contact pagina.

Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in mijn webshop want daar vind je ook hele toffe tassen, die ik zelf heb ontworpen en gemaakt. Deze zijn direct te bestellen of eventueel ook aan te passen aan jou wensen. Wil je liever een andere kleur of een vakje op een andere plek?  Zeg het maar, dat ga ik graag voor jou maken. 

Strikkie jij bent m

Lederwaren

Naast het maken van lederen tassen maak ik graag allerlei andere leren producten. Portemonneetjes, briletui’s, pasjeshouders, onderzetters, kabelbinders, labels, toilettasjes en nog veel meer. Alles is door mezelf ontworpen en gemaakt en zijn te vinden in mijn webshop. Op zoek naar iets wat ik nog niet in mijn shop heb?  Ik hoor het graag en zou het leuk vinden als je het mij laat weten via de contact pagina.

Bekijk ook eens de blogs waarin deze business vermeld wordt.

  • Nog geen blogs.

Hoe rank jij Tas van Sas?

De shops & sites met de hoogste rankings in een maand, mogen gebruik maken van onze extra promotiemiddelen!

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.